Obstrukció az eperjesi püspökség körül
Komentár k takmer dvojročnej záležitosti menovania gréckokatolíckeho biskupa namiesto zomrelého Jána Vályi-ho. Vládne kruhy chcú presadiť politicky im vyhovujúceho Zénó? Kovaliczkého, ktorého však v Ríme nepovažujú za vhodného na biskupské kreslo.