Kétezren védik az Instent és a Hazát...
Výsmech zhromaždenia kat.ľud.jednoty v Košiciach 6.01.1912, ktorému predsedal Alojz Klekner dernői. Zhromaždenie zorganizovalo podpisovú akciu ako protipól proti slobodomurárom a sociálnym demokratom, ktorých zaznávajú. Ďakovný prejav mal Augustín Fischer-Colbrie, košický biskup.