Kitüntetések
Správa o vyznamenaniach vo forme záslužných krížov I.II. a III.triedy, udelených kráľom dr. M.Takácsovi, jasovskému prepoštovi,dr. E. Mázymu, hl. riad. škol. inšpektorátu, Zs. Zalkovi, riad. Hosp. akadémie, S.Rohringerovi, odb. radcovi, chemikom výskumnej stanice dr. O. Wolffovi a N. Bárányovi, dr. J. Vargóczymu, riad. školy, E. Hovánovi, učiteľovi v Haniske a N. Szilágyimu, riad. židovskej školy v Košiciach.