Bubics Zsigmond itthon
Úvodník o návrate košického biskupa z dovolenky. Bráni jeho pastiersky list, lebo Kassai Hirlap, ako radikálne noviny, nenašli v ňom nič takého, že by sa bol zriekol niektorého práva maďarského národa.