Az eperjesi püspök trónfoglalása : Eperjes város üdvözlése
Pri príležitosti nastúpenia nového prešovského biskupa Štefana Nováka do svojho úradu 18. januára vyslovila mu prešovská verejnosť pozdrav a poďakovanie za hodnotné finančné dary na cirkevné účely, citovanie poďakovania.