Két jubileum : Mázy Engelbert dr. és Hartsár István ezüstmiséje
Dňa 6.júla oslávil E. Mázy 25 rokov svojej činnosti ako kňaza. O 25-ročných oslavách v službách cirkve kanonika Š.Hartsára, ktorých sa zúčastnil aj biskup A. Fischer-Colbrie.Citovanie jeho reči v maďarčine, pôvodne odznela v latinčine.