Előléptetés a kassai káptalanban
Správa o kráľovom súhlase na postup Štefana Hartsára na miesto kustosa, Ľudovíta Konrádyho st. na hl. dekana, dr. Mikuláša Pfeiffera na funkciu kanonik-magister primus a B. Tosta na funkciu kanonik-magister secundus.