A Kassai Katholikus Legényegyesület ...
Krátky referát o slávnostnom zhromaždení košického spolku (Kassai Katholikus Legényegyesület) pri príležitosti inštalácie kanonika Barnabáša Tosta za košického farára. O jeho 15 ročnej činnosti ako predsedu spolku hovoril Ján Balogh, František Kondás a Ján Aba. Orchester spolku dirigoval Ján Varga.