Kassa város közgyülése
Referát o zasadaní mestského zastupiteľstva 30. novembra, na ktorom zostavili výbor pre zriadenie vysokej technickej školy, o.i. prejednali rozpočet mesta a určili Barnabáša Tosta, Jozefa Kágera a Vojtecha Wicka za kandidátov na miesto košického farára.