Bubics Zsigmond kitüntetése
Celokrajinský maďarský školský spolok už skôr si vyvolil Bubiča za svojho čestného člena za uznanie jeho zásluh na poli pomaďarčovania. Na poslednom svojom zasadnutí mu udelili medailu Andrássyho a čestný diplom, ktoré mu odovzdala zvláštna deputácia. - Biskup Bubič sa poďakoval za vyznameanie a uistil spolok o svojej ďalšej spolupráci.