Dr. Novák István kinevezett eperjesi gör. kath. megyés püspök fogadtatása - Egy jelenvolt
Reportáž o privítaní biskupa na bánovskej stanici, prejavy Andreja Bajusza, Juraja Csurgovicha, doprovodný sprievod, zvítanie s rodičmi a rodnými v Dúbravke, slávnosť v kostole.