Új papnövendékek
2. júla sa konalo v Košiciach zasadnutie radu svätej stolice pod vedením Dr. A. Fischera-Colbrieho, biskupa. Zoznam prijatých poslucháčov na košický teologický seminár z rôznych miest Uhorska, o. i. z Prešova prijali Kolomana Oscsenduzo Sp. Novej Vsi Floriána Kofridta.