Jubileum
Správa o oslave 50-ročného jubilea činnosti duchovného Jána Libera v Kokošovciach. Prítomní boli o.i. prepošt-kanonik Štefan Lessko, hl. zemplínsky dekan Gejza Katinszky, podžupan Jozef Tahy, hl. slúžny Dr. Dezider Piller.