Kanonoki előléptetések
Kráľ schválil vymenovanie košických kanonikov, st. kanonika - magistra Alexandra Fodora na kanonika - kustosa, ml. kanonika - magistra M. Krajnyika na archidiakona katedrály a diecéznemu hl. školskému inšpektorovi, biskupskému tajomníkovi Štefanovi Hartsárovi daroval hodnosť st. kanonika - magistra