Felszentelt telekspekulánsok : A kassai püspök és papjai utját álják a város fejlődésének
Kritika biskupa a kňazov, ktorí v Košiciach vlastnia pozemky vo vnútri mesta, ktoré by sa mohli využiť pre školy a byty pre úradníkov, ale cirkev pôdu nechce predať zo špekulačných dôvodov.