A kassai esperesi kerület tavaszi közgyülése
Valné zhromaždenie košického dekanátu sa uskutočnilo 17. mája. Priebeh zhromaždenia. O. i. návrh požiadať vládu o zatvorenie krčiem v nedeľu, počas sviatkov.