Fischer Colbrie Ágost dr. megyéspüspök
Dr. A. Fischer-Colbrie sa stretol s uhorskými cirkevnými hodnosťami, potom spoločne boli na obede u pápeža a nakoniec navštívil biskup Hungarico Germanicum, kde študujú nastávajúci duchovní