Bubic Zsigmond püspök a javitóintézetben
Referát o návšteve košického biskupa v polepšovni, kde si prezrel všetky pracovné odvetvia, ako záhradníctvo pod vedením Františka Pohla a zúčastnil sa kultúrneho programu pod vedením profesorov Jozefa Tálosa a Alberta Csiu, prezrel si kat., ev. a izr. kostol.