Bubics Zsigmond püspök a javitóintézetben
Referát o návšteve košického biskupa v polepšovni, kde si prezrel všetky pracovné odvetvia, ako napr. záhradníctvo pod vedením Františka (Ferenca) Pohla a zúčastnil sa kultúrneho podujatia pod vedením profesorov Jozefa (Józsefa) Tálosa a Alberta Csiu. Prezrel si tiež kat., ev. a izr. kostol.