A magyarság érdeke Sárosban - Réz, Michal
Odpoveď na list rímskokatolíckych kňazov v Šariši v denníku Felvidéki Ujság 16.10.1912 proti Rézovej štúdii o nedostatočnej podpore košického biskupa Augustína Fischera-Colbrieho maďarských záujmov v Šariši. Autor obviňuje vyhlásenie kňazov, že skresľujú jeho tézy a pridržiava sa svojho pôvodného stanoviska.