Reformátusok napja
Seniorálny konvent pod predsedníctvom Jozefa (Józsefa) Mecznera a Kolomana (Kálmána) Révésza. Prítomní. Prvý deň bola konferencia kňazského spolku pod predsedníctvom Petra Oláha. Farár Jozef (József) Papp vyhral súbeh v kázaní. Prednášali Ondrej (András) Cziáky a Barnabáš Idrányi zo Slanca. V Prešove misijný bod. Noví kňazi a učitelia