Baptista hitközség Kassán
Krátke oboznámenie s hierarchickou štruktúrou baptistov, úradne nazývaných "krstených kresťanov", sektu ktorých v zmysle nariadenia Kristóffyho uznali štátnou sektou. V Košiciach je ich asi 70 - 80, modlitebný dom majú na ulici Hunyadiho (predtým Malinovského, dnes Timonova).