A Prot. Patronázs Egyesület ülése
Zasadanie sa konalo 3. novembra za predsedania Dr. Olivera (Olivéra) Öttevényi-Nagya v Košiciach. Rokovalo sa o pracovnom programe spolku, ktorý je podobný s programom katolíckej patronáže.