A protestáns autonómiárol - Eöttövényi-Nagy, Oliver
O potrebe autonómie protestantov v Uhorsku. [Olivr Eöttövényi-Nagy, pôsobil ako právnik v Bratislave, Prešove, Košiciach, viď. Mihóková, Mária: Slovník košických osobností, s. 100].