A protestáns autonómiárol
O potrebe autonómie protestantov v Uhorsku. [Oliver Eöttövényi-Nagy 20.03.1871 - 27.04.1945 pôsobil ako právnik v Bratislave, Prešove, Košiciach. Pozri Mihóková, Mária: Slovník košických osobností, s. 100].