Primiczia
3. septembra 1911 mal svoju prvú omšu Alex (Elek) Toronszky, orlovský gréckokatolícky kaplán v Čirči. Manuduktorom bol jeho príbuzný Štefan (István) Gojdics, farár z Cigeľky. [Preveriť, nie je v PK 4]