Dr. Takács Menyhért ...
Prepošt-prelát Dr. Melichar (Menyhért) Takács z Jasova, člen panskej snemovne prečítal svoju prednášku Morálka a veda 21. marca 1909 v Prešove. Správa, rozbor, kladné hodnotenie prednášky.