Takács Menyhért dr. : Huszonöt éves papi jubileumára
Správa o plánovanej oslave výročia predstaveného premonštrátskeho rádu v Jasove s vymenovaním jeho zásluh na poli vedeckom, cirkevnom, sociálnom a kultúrnom.