A premontreiek uj gazd. felügyelője
Krátka správa o vymenovaní Viktora [Jozefa] (Viktora [Józseaf]) Halmosa, premonštrátskeho kanonika a profesora košického hlavného gymnázia za hospodárskeho inšpektora ku správcovi rádu premonštrátov jasovským prepoštom Melicharom Takácsom. [Podrobnejšie pozri A Jászóvári Premontrei Kanonokrend Jubileumi Névtára ... 1802-1902. Budapest 1902, s. 313].