Legényegyesület választás Jászón
Spolok pracuje pod patronátom Dr. Melichara [Františka] (Menyhérta [Ferenca]) Takácsa a teraz si vyvolil za predsedu profesora teológie Eugena Kluža ([Jenő] Kolos) Kissa. Gejza (Géza) Tóth, predseda-učiteľ, referoval o cieľoch spolku a Dezider (Dezső) Frankovich zapisovateľ pozdravil v mene mládeže nového predsedu. [Podrobnejšie pozri A Jászóvári Premontrei Kanonokrend Jubileumi Névtára ... 1802 - 1902. Budapest 1902, s. 192-193, 309].