A fehér papok énekjavitó kongresszusa
Výsmešná správa o pripravovaní kongresu o reforme cirkevnej hudby - spevu, ktorú usporiadajú v Prahe. Uhorsko bude zastupovať kňaz Dr. Melichar (Menyhért) Takács z Jasova.