Takács Menyhért Kassa diszpolgára
Citovanie návrhu adresovaného mestskému výboru, v ktorom sa žiada, aby Melichar (Menyhért) Takács, prepošt jasovského premonštrátskeho rádu, bol menovaný za čestného občana Košíc. Má na to všetky predpoklady. O jeho činnosti.