Dr. Takács Menyhért jubileuma
Článok o 25-ročnom jubileu kňazskej služby menovaného. Krátky životopis a hodnotenie jeho práce, zvlášť v kultúrnom živote mestasta. Jubilejná omša v kostole premonštrátov, deputácia profesorského zboru u jubilea na čele s riaditeľom [košického hlavného gymnázia] Dr. Blažejom [Františkom] (Balázsom [Ferenczom]) Horváthom. [Pozri A Jászóvári Premontrei Kanonokrend Jubileumi Névtára ... 1802-1902. Budapest, 1902, s. 302].