Takács Menyhért a kath. autonomiáért s a kassai egyetemért : A főrendiház tegnapi üléséből
Citovanie reči Melichara (Menyhérta) Takácsa, ktorú preniesol 22. mája 1914 na zasadaní hornej snemovne. [főrendiház - horná snemovňa? alebo vrcholný orgán, resp. ústredie ? Rádu premonštrátov?]