Személyváltozások a jászóvári premontrei kanonokrendnél
Správa o personálnych zmenách, ktoré previedol prepošt-prelát Melichar (Menyhért) Takács v školskom roku 1912/13 o.i. na košickom a rožňavskom gymnáziu a konviktoch