Dekorirungsfeier
Dňa 15.09.1901 sa konala slávnsoť v zasadačke mestskej radnice, kde jasovský prepošt-prelát odovzdal vyznamenaie kráľa rytiersky kríž rádu Františka Jozefa zaslúžilému pedagógovi Dr. Konštantínovi [Antonovi] (Szilárdovi [Antalovi]) Stöhrovi. [Pozri aj Mihóková, Mária: Slovník košických osobností, s. 381 a A Jászovári Premontrei Kanonokrend Jubileumi Névtára... 1802-1902, s. 291].