Kassa diszpolgára : Deák Gyula ünnepi beszéde - Deák, Július
Citovanie slávnostnej reči Júliusa (Gyulu) Deáka na valnom zhromaždení mestského výboru Košíc 6.júna pri príležitosti vymenovania Melichera (Menyhérta) Takácsa za čestného občana Košíc. [Heslo Deák Július (Gyula) pozri v Mihóková, Mária: Slovník košických osobností s. 83 - 84].