Megint a hóherhimnusz
Ostro kritizuje úvodník košického biskupa, že v rámci cirk.ceremónií odznela rakúska hymna Gotterhalte. V tejto súvislosti poukazuje na zachovanie sa levočského farára ako na príklad maďarského vlastenectva.