Stöhr Antal Szilárd
Článok o zásluhách a verejnej činnosti predstaveného košického konviktu - premonštrátskeho kanonika, býv.profesora matematiky a filozofie prem.vyššieho gymnázia v r.1865-1892. Zaslúžil sa o rozvoj košického múzea, bol členom mestského zastupiteľstva.