Takács Menyhért dr. kitüntetése
Krajinský spolok stredoškolských profesorov udelil diplom o čestnom členstve pre dr.M.Takácsa za jeho zásluhy na poli kultúry. Mená členov delegácie, odovzdávajúcej vyznamenanie na čele s predsedom Zsoltom Beőthym.