Égly Károly tanár távozása
Správa o odchode (a jeho príčine) profesora Kat.gymnázia premonštrátov v Košiciach, ktorý vystúpil aj z rádu. V meste pôsobil 10 rokov, vyučoval matematiku a fyziku, bol literárne a vedecky činný, známy ako zostavovateľ učebníc.