István Gerő Somogyi - St. P.[= Stuhlmann, Patrik Václav] 1871-1944
Nekrológ o premonštrátskom kňazovi, ktorý od r.1871 krátku dobu vyučoval náboženstvo a maďarčinu na košickom gymnáziu, odkiaľ bol preložený do Kráľovského Chlmca. Jeho charakteristika