A premontrei rend gyásza
Nekrológ za predstaveným rožňavského kláštora a riaditeľa hlavného gymnázia Barnabáša (Barnu) Répaszkého. Zomrel 17.03.1912. Na pohrebe 19. marca 1912 bude prítomný predstavený košického Kat. hlavného gymnáziariaditeľ Ervin Karsai. Životopisné údaje zosnulého. Narodil sa v Jasove 1.10.1863, školy navštevoval v Košiciach a Rožňave. V Košiciach pôsobil ako inšpektor v kráľovskom konvikte v rokoch 1891-1894 a ako profesor hlavného gymnázia 1897-1906. Od roku 1910 sa stal predstaveným kláštora a riaditeľom gymnázia v Rožňave.