A premontrei kanonokrend gyásza
Správa o úmrtí Ferenc-a Evermód Ráth-a premonštrátskeho kňaza, zászupcu správcu košického konviktu, a cirkevného predsedu Katolíckeho tovarišského spolku, Banská Štiavnica 1.júla 1916 vo veku 63 rokov.