A Jászóvári premontrei kanonok
Referát o vydaní schematizmu premonštrátov na rok 1911 s uvedením číselných údajov. O.i. spravujú 2 bohoslovencké seminária, 3 hlavné gymnázia, 1 konvikt a 2 krajinské archívy.