A kassai izr. hitközség
Košická izraelitská náboženská obec mala 1.01.1905 inštalačné zasadnutie, na ktorom po abdikačnej reči doterajšieho predsedu Dr.Bernharda Sichermanna bol inštalovaný novozvolený predseda náboženskej obce dr.Belo Weisz. Predsedom školskej stolice sa stal dr.Alex Neuwirth. Mená ostatných činovníkov.