Püspöki körlevél
Spišský biskup Dr.Sándor Párvy v obežníku č. 11 oznamuje inštaláciu bývalého prepošta-farára v Kežmarku Ferenc-a Laufik-a do Vrbova a bývalého farára v Bušovciach Ferec-a Spiritz-u do Podolínca