Das Kirchenconvent der Evangelischen A.B.
Konvent ev.a.v. cirkevného zboru v Košiciach dňa 24.01.1904 na svojom zasadnutí sa zapodieval storočnicou Biblickej spoločnosti, storočnicou položenia základného kameňa kostola a so spojením oboch tunajších zborov