A kir. konviktus uj kormányzója
Krátka správa o vymenovaní rožňavského riaditeľa premonštrátskeho gymnázia dr. Gejzu Szepesiho za predstaveného košického konviktu, na miesto po zomrelom Blažejovi Horváthovi.