A premontreiek névtára
Krátke oboznámenie so schematizmomna r.1908. Z uvedených údajov: rád má 102 členov, z nich 38 účinkujúci gymnaziálni profesori. Predstavený rádu dr.Melchior Takács, prior Marek Ján Argalács.